Filter

Sunbrella

Wat is Sunbrella®

Sunbrella is een stof die wordt geweven met tot in de kern geverfde acrylvezels. Dit maakt deze technische textielsoort volledig UV-bestendig. Tijdens het productieproces krijgt de vezel na de kleuring een coating die beschermt tegen vuil en vlekken. Dit maakt de stof is zo sterk afstotend dat het ook geen vuil opneemt. U hoeft niet bang te zijn dat dat uw all weather loungeset vies wordt en blijft - met wat water en een klein beetje schoonmaak middel poetst u vlekken er eenvoudig vanaf. Zelfs hardnekkige vlekken, zoals wijnvlekken, zijn eenvoudig te verwijderen.

 

Sunbrella en tuinmeubelen

Tuinmeubelen met Sunbrella kussens mogen het gehele jaar buiten staan en zijn bestand tegen alle weersinvloeden. Wie echt voor beste kwaliteit loungeset kiest, kiest voor Sunbrella. Of het nu sneeuwt, regent of hagelt, Sunbrella stof kan er tegen. Sunbrella is een van de meest waterafstotende stoffen in de tuinmeubelbranche. Het laat bijna geen water door en het kleine beetje wat wel wordt doorgelaten, wordt snel afgevoerd door de Quick dry foam kussens.

Dit is een speciaal soort foam wat water snel doorlaat. In combinatie met Sunbrella stof komt er bij een klein regenbuitje nauwelijks water in de kussens terecht. Het textiel is namelijk sterk waterafstotend. Mocht er ondanks de sterk waterafstotende werking toch water in het kussen in komen, dan wordt dat door het Quick dry foam snel weer doorgelaten en kan het via een speciale band aan de onderkant van de kussens van uw all weather loungeset weglopen.

 

Voordelen Sunbrella®

Sunbrella stof is zo sterk afstotend, dat het ook geen vuil opneemt. U hoeft niet bang te zijn dat dat uw Sunbrella loungeset vies wordt en blijft. Met wat water en een klein beetje schoonmaakmiddel poetst u vlekken er eenvoudig vanaf. Zelfs hardnekkige vlekken, zoals wijnvlekken, zijn eenvoudig te verwijderen. In tegenstelling tot de meeste andere outdoor-stoffen is Sunbrella geweven met gekleurde vezels. Dit houdt in dat Sunbrella tot in de kern gekleurd is en dus niet zal verkleuren of vervagen. Door het Quick Dry Foam wat in onze Sunbrella banken wordt gebruikt, blijft er geen water in de bank staan.

Het textiel voelt heerlijk zacht aan, net alsof u op uw binnenbank zit! 

Sunbrella textiel

  • Sterk waterafstotend
  • Vuil afstotend
  • Eenvoudig schoon te houden
  • Voelt zacht aan
  • Prachtige uitstraling
  • Kleurvast
  • Schimmelvrij

 

Sunbrella® schoonmaken

De unieke stof is gemakkelijk schoon te houden. Hier kunt u de beste instructies voor schoonmaken vinden: https://global.sunbrella.com/nl/how-to-clean/clean-sunbrella-upholstery

 
Ga hier naar onze collectie all weather loungesets
Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de site, gaat u akkoord met het site-bezoek te analyseren en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x