Filter
€ 2.919,00 € 2.294,00 Incl. btw

De "Smooth" is een trendy all weather loungeset met een eigentijds ontwerp en een fantastisch zitcomfort! Opvallend brede armleuningen en een comfortabele diepe zit - deze all weather hoekbank voor in de tuin biedt u alle ruimte om heerlijk te relaxen. Hi Meer informatie

Op voorraad
Levertijd:
2 Dagen | Bestel nu en geniet in stijl deze zomer! Bovendien profiteert u nu van korting! Offerte op maat? -Bel/app: +31 (0)511-785005 of mail: [email protected]

De "Smooth" is een trendy all weather loungeset met een eigentijds ontwerp en een fantastisch zitcomfort! Opvallend zijn de afneembare bankarmen die vervolgens veranderen in stijlvolle bijzettafels, een geweldig ontwerp als je de look en feel van je ruimte wilt veranderen! Deze all weather hoekbank voor in de tuin biedt u alle ruimte om heerlijk te relaxen. Hij oogt als een bank uit uw huiskamer en het textiel voelt heerlijk zacht aan, net alsof u op uw binnenbank zit!
Creëer optimaal loungecomfort in uw eigen tuin met deze hoge kwaliteit loungeset hoekbank, gemaakt van de beste outdoor materialen. De all weather loungeset is bekleed met een sterk water afstotend buitenstof, in de prachtige kleur charcoal (antraciet). Hierdoor is de buitenbank "Smooth" 100% weerbestendig en onderhoudsarm. Zo houdt u kostbare tijd over om heerlijk te genieten!
Sneeuw, regen of hagel, haar duurzame stof dealt ermee. De all weather stof laat bijna geen water door en is een van de meest waterafstotende stoffen in de tuinmeubel branche. Water dat ondanks de sterke afstoting toch de zitting in komt, wordt snel weer afgevoerd via het hoogwaardig gepoedercoat aluminium onderstel. Deze is namelijk voorzien van een comfortabele zitting gevuld met speciaal Quick dry foam - dat snel regenwater afvoert. Uw all weather loungeset is in een mum van tijd droog (± 1 uur na een fikse regenbui).

De loungeset hoekbank "Smooth" wordt geleverd inclusief aluminium tafel van 90 x 90 cm x 25 cm met luxe latten design.

Stof - Kussens
Hoogste kwaliteit in buitenstof - het voelt heerlijk zacht aan en het is water en vuil afstotend. Ook is de buitenstof kleurvast en antibacterieel, dus schimmelt niet! Glas wijn gevallen? Geen probleem! Deze all weather loungeset is gemakkelijk schoon te maken.
Onze hoogwaardige buitenstof is geweven met tot in de kern geverfde acryl vezels. Dit maakt de outdoor textiel volledig UV bestendig. Daarnaast is de stof is zo sterk afstotend dat het ook geen vuil opneemt. U hoeft niet bang te zijn dat uw all weather loungeset vies wordt en blijft - met wat water en een klein beetje schoonmaak middel poetst u vlekken er eenvoudig vanaf. Zelfs hardnekkige vlekken, zoals wijnvlekken, zijn eenvoudig te verwijderen.

Frame
Hoogwaardig gepoedercoat aluminium onderstel, met daarop een zeer comfortabele zitting gevuld met Quick dry foam - deze speciale foam laat water snel door wanneer dit in de zitting zou komen. Echter, bij een klein buitje komt er nauwelijks water in de zitting terecht, door de sterk waterafstotende stof. Water wat ondanks de sterke afstoting toch de zitting in komt, wordt door het Quick dry foam snel weer afgevoerd. Uw loungeset is in een mum van tijd droog (± 1 uur na een regenbui). 

Kleur: Antraciet - Charcoal
Materiaal: Hoogwaardig gepoedercoat aluminium onderstel, zeer comfortabele zitting gevuld met Quick dry foam en hoogwaardige outdoor stof - de hoogste kwaliteit in buitenstof - het is kleurvast, voelt zacht aan, water en vuil afstotend
Garantie: 2 jaar
Afmetingen: Hoekbank (l x b x h): 262 cm x 262 cm x 95 cm diep bestaande uit 3 elementen (l x b x h): 167 cm x 95 cm x 74 cm | 95 cm x 95 cm x 74 cm. Tafel (l x b x h): 90 cm x 90 cm x 25 cm
Zitvlak: 41 cm hoog
Leuning: 62 cm hoog
Kussens: Losse rugkussens : 9 cm dik
Leveromvang: Dit product wordt deels voorgemonteerd geleverd
Verpakking: Dit product wordt netjes op een pallet geleverd. Ieder element zit apart in doos verpakt
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de site, gaat u akkoord met het site-bezoek te analyseren en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x