Filter

Disclaimer

Op de toegang tot en het gebruik van de site van VHcollection zijn naast de toepasselijke wetgeving de volgende bepalingen van toepassing. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
VHcollection besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid, actualiteit en juistheid van de gegevens op deze website. De informatie op deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. VHcollection aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website. Aan de omschreven producten en genoemde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend. VHcollection behoudt zich het recht voor de inhoud van de informatie op de website te wijzigen. VHcollection is niet verantwoordelijk voor de inhoud van eventuele off-site pagina's of andere websites die gekoppeld zijn aan of afgeleid zijn van de VHcollection website.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Alle auteursrechte en andere intellectuele eigendomsrechten met betrekking tot de informatie die de site van VHcollection bevat (inclusief, maar beperkt tot tekst, afbeeldingen en software) zijn eigendom van VHcollection (of zijn opgenomen met toestemming van de desbetreffende eigenaar). Het is uitsluitend toegestaan het materiaal en de informatie van de VHcollection site op te slaan en te verveelvoudigen voor persoonlijke, informatieve en niet-commerciële doeleinden. Hierbij dienen copyright, intellectueel eigendom of andere eigendomsrechten te worden gevolgd. Verveelvoudigingen mogen nooit worden verkocht, gewijzigd of opgenomen in andere werken, publicaties of websites. Al het ander gebruik van het materiaal en informatie van VHcollection is uitdrukkelijk verboden. Het is verboden om materiaal en informatie van externe partijen gepubliceerd op de VHcollection site te gebruiken. Dit materiaal en deze informatie is eigendom van de externe partij en gepubliceerd met zijn toestemming.

Beschikbaarheid
De informatie en aanbevelingen op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de site, gaat u akkoord met het site-bezoek te analyseren en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x