Filter

Kenmerken Nobelsauna's

NobelSauna's
De behoefte aan ontspanning van lichaam en geest is in onze moderne samenleving erg groot. Een Nobel infrarood sauna in eigen huis of tuin is momenteel een van de meest effectieve en populairste manieren voor functionele ontspanning. De huidige diversiteit in het aanbod van infrarood sauna's is echter zeer groot en de toepasbaarheid is voor iedereen verschillen. Om helderheid te scheppen in de complexiteit en diversiteit van de vele beschikbare infrarood sauna toepassingen, heeft NobelSauna's gekozen voor flexibele keuzemogelijkheden in afmetingen, houtsoorten, infrarood technologie en een uitgebreid scala aan variabele opties en accessoires. Al onze saunacabines van Nobelsauna's zijn voorzien van kwalitatief hoogwaardige componenten, modern design en een subliem afwerkingniveau.

Markt
De infraroodsauna markt is grofweg te verdelen in 2 segmenten: het hoog segment en het laag segment. In het hoge segment worden vaak (design)infrarood cabines van zeer hoge kwaliteit aangeboden tegen een evenzeer hoge prijs. Het lage segment betreft een vechtmarkt waar de zgn. ‘bouwmarkt’ infrarood sauna’s worden aangeboden. Dit zijn cabines van lagere kwaliteit. In dit segment worden vaak hoge verkoopvolumes behaald maar de service level is zeer laag te noemen. Met het streven om het beste van deze twee werelden bij elkaar te brengen is het NobelSauna's concept ontwikkeld. Nobel sauna's bezitten een kwaliteit en dito uitstraling die gemakkelijk bij het hogere segment past maar de prijsstellingen zijn dusdanig dat geconcurreerd kan worden met het lagere segment.

Kwaliteit
Nobel sauna's zijn qua afwerkingniveau en uitstraling hoogwaardig te noemen. De Nobel sauna's zijn standaard uitgerust met magnesiumoxide stralers, goede audio en kleurentherapie. Een ander groot voordeel is natuurlijk dat de Nobel sauna's uitgerust kunnen worden met full spectrum stralers (NobelFlex©Therapy Heaters) en talloze andere opties met een hoog waarde toevoegend karakter. Dit maakt Nobel sauna's de ultieme aanbieder van wellness artikelen met de juiste prijs kwaliteitverhouding!

Voordelen NobelSaunas
Veel verschillende modellen van hoogwaardige kwaliteit en uitstraling leverbaar, in zowel red cedar als hemlock hout. Standaard uitgerust met magnesiumoxide stralers, goede audio en kleurentherapie. Flexibiliteit in stralers (combinaties MO/FS mogelijk)- leverbaar met full spectrum stralers (nieuwste trend). Uit te breiden met vele interessante opties- de ideale infrarood sauna voor het middensegment!

NobelFlex©Therapy Heater
De combinatie van een magnesiumoxide heater en een full spectrum heater. Hierdoor vervaardigd men een dubbel aantal stralers per cabine (6 heaters worden bijv. 12 heaters). Bovendien zijn de heaters afzonderlijk schakelbaar voor de optimale sauna sessie op maat. Het voordeel van full spectrum is dat de opwarmtijd nihil is. De gebruiksduur per sessie is beperkter in vergelijking met de lange golf stralers gezien de hoge intensiteit van full spectrum stralers. Een vuistregel is dat full spectrum stralers een therapeutisch karakter hebben, terwijl langegolf stralers meer dienen ter ontspanning.

De meest populaire straler voor thuisgebruik is de magnesiumoxide straler. Deze straler is zeer duurzaam en heeft zowel langegolf straling als een deel middengolf straling. Middengolf zorgt voor dieptewerking wat de algehele ontspanning bevordert. Het spectrum van de full spectrum stralers bestaat uit: 27% IR-A (korte golf), 58% IR-B (middengolf), 15% IR-C (langegolf). Het spectrum van magnesiumoxide stralers beschikt over 5% IR-B en 95% IR-C. Alle roodlicht/ full spectrum lampen hebben een volledig spectrum bereik, 27% IR-A, 58% IR-B en 15% IR-C (nieuwe veilige combinatie) voor een perfecte dieptewarmte.

MAGNESIUMOXIDE HEATER

FULL SPECTRUM HEATER

FLEX THERAPY HEATER

Transpiratie, Ontspanning, DETOX en afvallen.

Spier- en gewrichtsklachten en huidaandoeningen.

Combinatie Magnesiumoxide & Full Spectrum.

5% IR-B, 95% IR-C

27% IR-A, 58% IR-B, 15% IR-C

Ultieme combinatie!

Opwarmtijd: ca. 15 minuten Opwarmtijd: 0 minuten Opwarmtijd: 0 minuten
alt alt alt
   

Schakelaar met 3 standen:

II Magnesiumoxide

I  Full Spectrum

 Uit-st

Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de site, gaat u akkoord met het site-bezoek te analyseren en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x