Filter
€ 3.099,00 Incl. btw

NobelSauna's is uniek in haar prijsklasse en blinkt uit in functionaliteit en mogelijke opties. De Nobel 210L (instap links) vijf- tot zespersoons infraroodcabine is standaard geheel opgebouwd uit exclusief hoogwaardig dubbelwandig Ceder hout (Hemlo... Meer informatie

Op voorraad
Levertijd:
10 dagen

NobelSauna's is uniek in haar prijsklasse en blinkt uit in functionaliteit en mogelijke opties. De Nobel 210L (instap links) vijf- tot zespersoons infraroodcabine is standaard geheel opgebouwd uit exclusief hoogwaardig dubbelwandig Ceder hout (Hemlock). Hemlock is bekend om de mooie uitstraling. Het hout heeft een mooie egale structuur, een subtiel aroma en is rijk van kleur. Deze houtsoort bevat minerale oliën en vetten, waardoor het hout een antiseptische werking heeft en uitstekend geschikt is voor infrarood- en sauna gebruik.

Keuze uit Magnesiumoxide, Full Spectrum of NobelFlex Therapy Heaters©. De cabine wordt standaard geleverd met Magnesiumoxide stralers. Een vuistregel is dat full spectrum stralers een therapeutisch karakter hebben, terwijl langegolf stralers meer dienen ter ontspanning. Het spectrum van de full spectrum stralers bestaat uit: 27% IR-A (korte golf), 58% IR-B (middengolf), 15% IR-C (langegolf). Het spectrum van Magnesiumoxide stralers beschikt over 5% IR-B en 95% IR-C. De stralers zijn zo gepositioneerd dat u er maximaal profijt van heeft. Zo heeft deze cabine 7 stralers in de rug, 2 straler bij de onderbenen en ook heeft deze cabine 1 straler in de zijwand gepositioneerd. U kunt hier bijvoorbeeld uw aromatherapie opzetten.

Al onze saunacabines zijn uitgevoerd inclusief gratis Floor Heater en voorzien van kwalitatief hoogwaardige componenten, modern design en een subliem afwerkingniveau. De cabine is op ieder geaard 220V stopcontact aan te sluiten, er is geen krachtstroom of aparte groep benodigd. Onze cabines zijn beveiligd tegen kortsluiting en oververhitting. De infraroodsauna is voorzien van automatische ventilatie en standaard lichttherapie. Het multifunctionele bedieningspaneel bevat een FM radio met mp3 aansluiting, zo kunt u onder het genot van een muziekje heerlijk ontspannen in deze sauna!

Red Cedar (€900,-)
Canadees Red Cedar is een duurzame houtsoort welke een aangename en authentieke houtgeur verspreidt. Door de volle houtstructuur is Red Cedar bijzonder goed bestand tegen vocht en bacterieen. Aangezien een infrarood sauna vrijwel niet vochtig wordt en ook niet zo warm als bijvoorbeeld een Finse Sauna is Red Cedar niet echt noodzakelijk bij een infrarood sauna. Red Cedar kan wel aangeraden worden bij plaatsing in vochtige en minder goed geïsoleerde ruimtes zoals een badkamer, schuur of blokhut. Daarnaast is red Cedar een trend en ziet het er ook mooier uit dan de standaard Hemlock houtsoort. Het nadeel van Red Ceder is natuurlijk de meerprijs.

Opbouwservice (€230,-)
De Nobel cabine's zijn eenvoudig te monteren. Het is aan te raden om met 2 personen te zijn omdat de panelen te groot zijn om alleen te plaatsen. Nobel kan de sauna tegen een meerprijs opbouwen bij u thuis. We gaan er dan wel vanuit dat er op het moment van levering iemand aanwezig is die de panelen mee kan aanpakken samen met de chauffeur.

Professionele Kleurentherapie (€299,-)
De lichtopbrengst van de kleuren is veel hoger dan van de standaard kleurentherapie. Tevens biedt de professionele kleurentherapie meer mogelijkheden, zoals het dimmen van de lichtsterkte, meer kleuren in het spectrum, een winterdepressie functie (fel wit licht) en een programma waarin alle kleuren automatisch voorbij komen. De professionele kleurentherapie heeft 609 LEDS (29x21), waardoor een egaal lichtgevend vlak wordt gevormd. Deze professionele kleurentherapie is een absolute meerwaarde voor uw infrarood sauna.

Losse ergonomische ruggensteun (€35,-)
Dit is een verplaatsbare ergonomisch gevormde ruggensteun welke als losse accessoire bij te verkopen is. Het grote voordeel van deze ruggensteun is dat men op een comfortabele manier extra onderuit kan gaan zitten. Een ander voordeel is dat men iets verder van de straler verwijderd is. Dit is vooral en voordeel voor saunagebruikers die de straling iets te warm vinden op de rug.

Full Spectrum stralers (€40,- per stuk)
Full spectrum stralers hebben een therapeutisch karakter. Het spectrum van de full spectrum stralers bestaat uit: 27% IR-A (korte golf), 58% IR-B (middengolf), 15% IR-C (langegolf).

NobelFlex Therapy Heaters© (€75,- per stuk)
Onze nieuwe zelf ontwikkelde NobelFlex Therapy Heaters© bieden een volledige combinatie van Lange golf- en korte golf en zijn onderling flexibel afstelbaar voor een optimale sauna gang op maat. NobelFlex Therapy Heaters©; een combinatie van een Magnesiumoxide Heater en een Full Spectrum Heater. De cabine beschikt feitelijk over een dubbel aantal stralers en is hiermee geschikt voor alle gebruiksdoeleinden. De heaters zijn afzonderlijk schakelbaar voor een optimale sauna sessie op maat; een vuistregel is dat full spectrum stralers een therapeutisch karakter hebben, terwijl de middengolf zorgt voor dieptewerking wat de algehele ontspanning bevordert. U kunt eenvoudig middels de ingebouwde vermogensregelaar schakelen tussen Full Spectrum of Magnesiumoxide. Zo kiest u eenvoudig voor een snelle therapeutische sessie (full spectrum), een langere relax sessie (magnesiumoxide) of een combinatie sessie. De intensiteit van de stralers is tevens regelbaar.
Iedere afzonderlijke NobelFlex Therapy Heaters© is uitschakelbaar, dus u kunt bijvoorbeeld de beenstraler uitschakelen bij spataderen. Wanneer niet alle stralers ingeschakeld hoeven te zijn, werkt dit energiebesparend! Het voordeel van full spectrum is dat de opwarmtijd nihil is. Tevens is de gebruiksduur per sessie beperkter in vergelijking met de lange golf stralers gezien de hoge intensiteit van full spectrum stralers. Deze straler is zeer duurzaam!

Meer informatie over Infraroodsauna's

Meer informatie over Nobelsauna's

Afmetingen: (b x d x h): 210 x 140 x 200 cm.
Cabine: Dubbelwandig massieve Ceder houten (Hemlock) panelen van 80mm, met een dikte van 15mm (2 x 7,5mm).
Stralers: 7 rugstralers, 2 beenstraler, 1 frontstraler.
Voetverwarming: De Nobel infraroodsauna wordt geheel compleet geleverd met luxe carbon voetverwarming.
Kleurentherapie: Alle Nobel sauna's zijn standaard uitgerust met ingebouwde kleurentherapie. Deze kleurentherapie voorziet in de meeste basiskleuren en is te bedienen via het standaard bedieningspaneel.
Audiosysteem: Alle Nobel sauna's zijn standaard uitgerust met geïntegreerd audio systeem inclusief speakers. De audio is te bedienen via het ingebouwde digitale bedieningspaneel en is tevens voorzien USB- en MP3/iPod aansluiting.
Aromatherapie: De Aromatherapie zijn geurpotjes welke in de sauna gezet kunnen worden. Het werkt eenvoudig door het geurpotje open te draaien zodra de sauna gebruikt wordt en weer dicht te draaien zodra de saunagang afgerond is. Verkrijgbaar in verschillende geuren.
Aansluiting: De infraroodsauna is op ieder geaard 220V stopcontact aan te sluiten, er is geen krachtstroom of aparte groep benodigd. Onze cabines zijn beveiligd tegen kortsluiting en oververhitting.
Installatie: De Nobel infraroodsauna wordt geheel compleet geleverd met alle toebehoren. De Nobel cabines zijn eenvoudig te monteren. Desgewenst verzorgen wij tegen meerprijs de opbouw bij u aan huis.
Energieverbruik: Het energieverbruik van infraroodsauna's is laag. De gemiddelde cabine heeft een vermogen welke lager ligt dan die van een normale stofzuiger. Deze infraroodsauna heeft een totaalvermogen van 3400 Watt en het stroomverbruik is zo'n €0,34 per 30 minuten.
Garantie: De infraroodsauna's zijn CE gekeurd en geproduceerd volgens ISO 9002 certificering. Wij bieden standaard 2 jaar garantie op de cabine, 5 jaar garantie op de NobelFlex©Therapy Heaters (5000 branduren).
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van de site, gaat u akkoord met het site-bezoek te analyseren en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x